Справу про два паспорти Труханова передали міграційній службі

Справу про два паспорти Труханова передали міграційній службі

Укрінформ
Співробітники Одеського облуправління СБУ здійснили перевірку інформації, що містилась у низці звернень до СБУ, про наявність у міського голови Одеси Геннадія Труханова подвійного громадянства - України та Російської Федерації, і передали документи для розгляду по суті в Державну міграційну службу України.

Про це заявив на брифінгу в Одесі голова СБУ Василь Грицак, відповідаючи на запитання журналістів про результати перевірки відповідних звернень до УСБУ депутата Одеської міськради Олександар Боровика та інших заявників.

"Одеське управління СБУ провело перевірку інформації про наявність у Труханова громадянства Російської Федерації. Ми зібрали матеріали як з відкритих, так і закритих джерел. Більш того, допитали пана Труханова. Всі матеріали перевірки нами передані в Державну міграційну Службу", - зазначив Грицак.

За його словами, ухвалення рішення по суті з цього питання у компетенції Державної міграційної служби.

На думку Грицака, "не варто критикувати роботу Одеського УСБУ - співробтники облуправління зробили все, що було в їхніх силах".

Характеризуючи поточну ситуацію в Одесі, мерію якої очолює Труханов, голова СБУ заявив, що вважає обстановку стабільною, тому люди можуть їхати відпочивати на місцевих курортах.

"Зараз ми можемо констатувати: СБУ за останні 2 роки зробила дуже багато, щоб оздоровити ситуацію, щоб подолати жорсткі прояви сепаратизму, дестабілізації ситуації і зробити місто безпечнішим", - сказав Грицак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-