Водопровідну мережу Ізмаїла оброблять діоксидом хлору

Водопровідну мережу Ізмаїла оброблять діоксидом хлору

Укрінформ
Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішила застосувати для знезараження мережі водопостачання Ізмаїла діоксид хлору, на придбання якого з бюджету міста буде виділено 190 тисяч гривень.

Про це повідомив журналістам мер Андрій Абрамченко.

"Члени комісії обговорили ситуацію, що виникла внаслідок забруднення водопроводу, і одностайно схвалили рішення про застосування діоксиду хлору для знезараження водопровідної мережі від вірусної інфекції", - зазначив Абрамченко.

Діоксид хлору буде застосовано також для свердловин і резервуарів з питною водою. Після очищення водопровідну мережу промиють чистою водою. Причому про початок робіт із знезараження та закінчення їх буде широко поінформовано населення.

У період промивання водогону ізмаїльчанам обіцяють організувати підвозення питної води.

Нагадаємо: впродовж середи мешканці Ізмаїла продовжували звертатись за допомогою до медиків. Усього шпиталізовано 565 громадян.

"Станом на 18 год. середи в лікувальних установах Ізмаїла перебуває 223 особи з симптомами кишкової інфекції (нудота, блювота, розлад шлунку). З них 113 - діти, 110 - дорослі. Всього з початку спалаху кишкової інфекції в Ізмаїлі шпиталізовано 565 осіб", уточнив Абрамченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-