Постраждалих від кишкової інфекції в Ізмаїлі вже 565 - Абрамченко

Постраждалих від кишкової інфекції в Ізмаїлі вже 565 - Абрамченко

Укрінформ
Впродовж середи мешканці Ізмаїла з районів, де не вдалося ліквідувати осередки кишкової інфекції, продовжували звертатись за допомогою до медиків: усього шпиталізовано 565 громадян.

Про це мер Ізмаїла Андрій Абрамченко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Станом на 18 год. середи в лікувальних установах Ізмаїла перебуває 223 особи з симптомами кишкової інфекції (нудота, блювота, розлад шлунку). З них 113 - діти, 110 - дорослі. Всього з початку спалаху кишкової інфекції в Ізмаїлі шпиталізовано 565 осіб", - зазначив Абрамченко.

За словами мера, усі хворі, які звернулися за допомогою, були доставлені в лікарню бригадами швидкої допомоги, забезпечені медпрепаратами та питною водою.

Абрамченко вкотре нагадав мешканцям міста про те, що "питна вода в міськводопроводі придатна для вживання тільки після кип'ятіння при дотриманні санітарно-гігієнічних норм" і закликав "утриматися від купання у відкритих водоймах".

Раніше Абрамченко підтвердив, що готується "рішення про проведення гіперхлорування мережі водопостачання - його буде прийнято після того, як ми отримаємо офіційні розрахунки складу дезінфікуючих розчинів, а також рекомендації про місця їх застосування".

Оцінююючи ситуацію, мер міста раніше повідомив: "Обсяг ліків у нас перевищує семиденну норму, ми закупили вже заздалегідь. Є інша проблема - через місяць, якщо нічого не станеться, то може бути вірусний гепатит. Тому ми готові до цього".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-