“Правого сектору” офіційно на передовій немає - штаб АТО

“Правого сектору” офіційно на передовій немає - штаб АТО

Укрінформ
У штабі АТО не підтверджують офіційне перебування на лінії розмежування озброєних членів “Правого сектору”, а їх можливе перебування там є незаконним.

Про це заявив у середу на прес-конференції в Антикризовому медіа-центрі у Краматорську речник прес-центру штабу АТО Сергій Жмурко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"“Правий сектор” - це неофіційна структура і її наявність на лінії розмежування ми не підтверджуємо. Якщо вони знаходяться десь, то вони знаходяться там незаконно і ні з ким не погоджено”, - сказав Жмурко, коментуючи загибель бійців Добровольчого українського корпусу "Правого сектору" (ДУК ПС) на шахті Бутівка.

Жмурко нагадав, що раніше речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що наразі проводиться організоване розслідування інциденту.

У прес-центрі штабу АТО також вказали на те, що бійці добровольчого руху “Правий сектор" мають остаточно легалізуватися, як це зробили раніше їх побратими, та увійти до офіційних військових формувань України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-