Для ремонту траси Одеса-Рені не вистачає 375 мільйонів - Саакашвілі

Для ремонту траси Одеса-Рені не вистачає 375 мільйонів - Саакашвілі

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі провів у наметі поряд із трасою Одеса - Рені чергову нараду з питань реконструкції стратегічної автомобільної дороги.

Він запросив на нараду за участю директора Департаменту фінансів ОДА Марини Зінченко новопризначеного голову Служби автомобільних доріг Одеської області Олега Вариводу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз бригади дорожників ведуть ремонтні роботи на 17-кілометровій ділянці автотраси, своєчасно здійснюється оплата робіт та матеріалів. Однак поки що надійшло з усіх джерел фінансування всього 725 мільйонів гривень - для забезпечення безперебійного графіка фактично не вистачає третини коштів", - зазначив Варивода.

У свою чергу, Саакашвілі наголосив "на наприпустимості затримок з фінансуванням двох компаній, що перемогли на тендерах, вивели техніку й розгорнули роботи на трасі. Бо інакше не зможемо відремонтувати заплановані дорожні ділянки до настання холодів. Якщо протягом наступних двох-трьох тижнів ще 375 мільйонів гривень не буде, ця дорога знову не буде відремонтована до листопада".

Саакашвілі також поцікавився у директора Департаменту фінансів ОДА, чи надійшли станом на 13 червня кошти з обласного та районого бюджетів на ремонт траси до курортного містечка Вилкове. Дізнавшись, що виділених коштів на весь обсяг ремонту дороги теж не вистачить, голова ОДА зауважив: "Нам конче треба домогтися додаткового фінансування на ремонт дороги до курортного Вилкового. Мусимо тісно взаємодіяти з керівництвом обласної ради".

Водночас Саакашвілі висловив подяку власникам кількох закладів громадського харчування, які налагодили щоденне забезпечення дорожників гарячим харчуванням. І додав, що має намір і в подальшому відстежувати хід ремонту дороги Одеса-Рені, яку визначив одним із своїх ключових завдань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-