На Волині напали на нардепа, йому довелося відстрілюватися

На Волині напали на нардепа, йому довелося відстрілюватися

Фото, відео
Укрінформ
У четвер, 9 червня, у Луцьку двоє невідомих чоловіків скоїли розбійний напад на народного депутата України Ігоря Лапіна. Злочинці та потерпілий застосовували зброю.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Зазначається, що вранці до Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на вулиці Арцеулова скоєно розбійний напад на народного депутата. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та керівництво Головного управління НП у Волинській області та відділу поліції.

 "Сьогодні вранці близько 8 години я збирався власним автомобілем їхати у справах. До мене підійшов чоловік, відволік мою увагу та викрав із автівки барсетку із документами. Я кинувся наздоганяти зловмисника. Під час цього він викинув викрадену сумку та сів у автомобіль. Ймовірно, злочинці не зорієнтувалися й не могли знайти виїзд. Я своїм автомобілем перегородив дорогу. Після цього почув два постріли в мій бік. Дістав нагородний пістолет та вистрілив приблизно 7 разів. При цьому зброю направляв у землю та в бік бетонного паркану. Після цього зловмисникам вдалося втекти. Я зателефонував у поліцію", - розповів Лапін.

Заступник керівника ГУНП у Волинській області Анатолій Петрушин повідомив, що на даний час завершився огляд місця події по вчиненню розбійного нападу на народного депутата України Ігоря Лапіна.

"Поліція з'ясувала, що двоє чоловік викрали барстетку у потерпілого та застосовували зброю. Ніхто внаслідок застосування зброї не постраждав. Ми провели детальний огляд місця події, опитали очевидців. На місці події виявили та вилучили 7 гільз від пістолета народного депутата. Злочин скоєний на нардепа не пов'язаний із його депутатською та військовою діяльністю. Найімовірніше, що злочинці діяли із корисливих мотивів", - зазначив Петрушин.

Поліція уже встановила осіб, причетних до скоєння розбійного нападу на народного депутата й проводить всі необхідні оперативно-розшукові заходи з метою їх затримання.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-