Винахідливий контрабандист заховав всередину дошок тисячі пачок сигарет

Винахідливий контрабандист заховав всередину дошок тисячі пачок сигарет

Фото
Укрінформ
Майже 3 тисячі пачок сигарет, які українець приховав у спеціально виготовлених нішах дерев’яних дошок, виявили в пункті пропуску "Вилок" прикордонники Мукачівського загону разом з співробітниками митниці.

Про це передає прес-служба ДПСУ

"Під час перевірки автомобіля «Мерседес» прикордонники помітили значне хвилювання водія, 24-річного українця. В ході проведення поглибленого огляду транспортного засобу прикордонники та працівники митниці виявили в багажнику та салоні автівки дерев’яні вироби з клеєної дошки в кількості 33 штуки. Всередині цих дошок оглядовою групою було знайдено  ретельно заховані 500 пачок сигарет марки "Lifa menthol",  990 пачок сигарет марки «Lifa Strawberry» та 1460 пачок сигарет марки "Compliment Super Slims" без акцизних марок, які українець намагався перемістити через державний кордон", - йдеться в публікації.

Як вказується, ще трьох порушників, які намагались перемістити через державний кордон тютюнові вироби, затримали неподалік від державного рубежу прикордонники Львівського загону.

В рамках взаємодії прикордонники отримали від польських колег інформацію щодо можливого переміщення тютюнових виробів. Для перевірки зазначеної інформації та затримання правопорушників на місце одразу ж висунувся прикордонний наряд. Під час здійснення перевірочних заходів охоронці кордону виявили групу осіб, які спробували втекти.  Для зупинки правопорушників прикордонники здійснили 4 попереджувальні постріли вгору з пристрою "Форт-12Р". Документів у затриманих не виявилось. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи щодо пошуку причетних до протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-