Суд поновив на посаді Коцюбинського селищного голову

Суд поновив на посаді Коцюбинського селищного голову

Укрінформ
Селищний голова Коцюбинського Київської області знову виконує свої обов'язки -сьогодні на виконання ухвали суду, якою скасовано рішення місцевих депутатів про усунення Ольги Матюшиної від виконання повноважень, її знову внесено у реєстр.

Про це повідомила сама Матюшина на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Ухвалу суду виконано, в реєстр внесено зміни. Всі вимоги чинного законодавства дотримано. Керівник Коцюбинської селищної ради - Матюшина Ольга", - написала Матюшина.

Вона також оприлюднила фотокопії витягу з Єдиного державного реєстру.

Варто зауважити, що ухвала Ірпінського суду від 26 травня лише зупиняє дію рішення ради про відсторонення Матюшиної, проте не скасовує його. 7 липня суд прийматиме рішення по суті.

Нагадаємо, депутати Коцюбинської селищної ради здійснили силове захоплення влади в селищі в ніч з 8 на 9 квітня. Селищним головою самопроголосилася секретар селищної ради Юлія Главацька.

Прокуратурою порушено три кримінальні провадження за фактами захоплення адмінбудівлі Коцюбинської селищної ради, підроблення печатки та документів.

14 квітня Верховна Рада України припинила повноваження Коцюбинської селищної ради за дії, що порушують Конституцію і суперечать інтересам територіальної громади селища. Вибори депутатів селищної ради призначено на 17 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-