Аеропорту «Кривий Ріг» можуть відключити електрику в диспетчерській

Аеропорту «Кривий Ріг» можуть відключити електрику в диспетчерській

Укрінформ
Енергокомпанія ДТЕК «Дніпрообленерго» обмежила електропостачання аеропорту «Кривий Ріг» через повне ігнорування оплати за електроенергію.

Про це йдеться на сайті компанії.

"КП «Міжнародний аеропорт Кривий Ріг» Криворізької міської ради з січня 2016 не оплачує електроенергію, яку він отримує від енергокомпанії ДТЕК «Дніпрообленерго». Сума заборгованості вже сягає 336 тис. грн. Відповідно до законодавства України енергопостачальна компанія зобов'язана припинити постачання електроенергії підприємству-боржникові. Обмеження заплановане на 26 травня 2016 року, про нього офіційно повідомлено керівництву Аеропорту і Криворізькій міській раді», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що аеропорт оплачував заборгованість минулих періодів, проте при цьому не в змозі був оплачувати поточне споживання.

"ДТЕК «Дніпрообленерго» не раз йшов назустріч Аеропорту у вирішенні проблеми неплатежів, уклавши кілька договорів реструктуризації заборгованості. Але Аеропорт, оплачуючи заборгованості минулих періодів, повністю припиняв оплачувати поточне споживання. Тому заборгованість не зменшувалася. Тільки за 4 місяці 2016 року приріст заборгованості становив 155 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Також ДТЕК «Дніпрообленерго» попередив про можливі перебої з електропостачанням у ряду субабонентів аеропорту - ДП «Обслуговування повітряного руху України», ТОВ «Аеротехсервіс СІА».

Повідомляється, що керівництво аеропорту «Кривий Ріг», місцева влада в офіційному порядку попереджені про відключення, яке може призвести до відключення електропостачання диспетчерської і злітної смуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-