У Харкові в автівці

У Харкові в автівці "Громадської варти" шукали бомбу

Укрінформ
У зв'язку з повідомленням про замінування поліцейські перевірили на штрафмайданчику автомобіль організації "Громадська варта", в якому закрилися троє осіб.

Сам факт кореспондентові Укрінформу підтвердили у відділі комунікацій поліцейського главку Харківщини.

"Автомобіль Ауді перевірено у зв'язку з повідомленням про замінування, незважаючи на те, що троє громадян, які закрилися всередині, відмовилися відчинити двері. Зараз вони перебувають у райвідділі. Обставини інциденту уточнюються", - зазначили в поліції.

Через повідомлення про замінування, як стало відомо, перекрили вулиці Луї Пастера і Поліграфічну поблизу Індустріального райвідділу.

За словами лідера організації "Громадська варта" Валентина Бистриченка, в машині перебували активісти: "Вони були готові відкрити двері, але правоохоронці розбили скло і витягли їх назовні. У райвідділі їх звинувачують у непокорі".

В мережі також з'явилася інформація про замінування приміщення організації "Громадська варта", що на вулиці Серпова в центральній частині міста.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 травня патрульні затримали автомобіль Ауді з іноземними номерами на виїзді з Харкова. Оскільки водій відмовився надати документи на машину, патрульні відігнали її до райвідділу разом із чоловіками, які закрилися всередині. За словами патрульних, до перевірки законності перебування машини в Україні залучать співробітників митниці.

Тоді ж лідер організації "Громадська варта" Валентин Бистриченко заявив, що машина - волонтерська і належить Товариству захисту тварин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-