Російського полковника побили солдати - щоб відпустив з Донбасу

Російського полковника побили солдати - щоб відпустив з Донбасу

Укрінформ
На території тимчасово окупованого Донбасу російські військові масово пишуть рапорти на звільнення зі служби.

Про чергові факти повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Продовжується падіння рівня морально-психологічного стану військовослужбовців 1 та 2 АК ЗС РФ. 12 травня рапорти на звільнення з військової служби подав весь особовий склад 5 мотострілецької роти на чолі із командиром роти 2 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК", - зазначили у розвідці.

За даними ГУР, 13 травня при спробі командира полку полковника ЗС РФ Д.Бондарєва завадити звільненню та погрозах оформити звільнення "по дискредитації", його було побито підлеглими.

Для з’ясування причин масового звільнення військовослужбовців та виправлення ситуації, до полку прибув заступник командира корпусу по роботі з особовим складом.

Окрім того, 11-13 травня відмовились від несення бойового чергування та написали рапорти на звільнення з військової служби 5 військовослужбовців 3 мотострілецького батальйону (Андрій Шестаков, Максим Тимофєєв, Денис Кругов, Віталій Іванов, Максим Делейчук), два – мінометної батареї (Віктор Грішнов, Андрій Донов) та чотири – вогнеметної роти 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК.

"Обурення військовослужбовців 7 омсбр викликали чергові грошові побори "на закупівлю фарби для оновлення камуфляжу бойових машин" та подарунок для командувача корпусом генерал-майора Є.Нікіфорова у зв’язку із закінченням строку його перебування на тимчасово окупованих територіях сходу України та поверненням до Росії", - повідомили у ГУР.

Російський генерал Є.Нікіфоров

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-