І cкрєпи не допомогли: серед бойовиків у Тельмановому - епідемія СНІДу

І cкрєпи не допомогли: серед бойовиків у Тельмановому - епідемія СНІДу

Укрінформ
У російських окупаційних військах на Донбасі фіксується збільшення випадків захворювання на ВІЛ/СНІД - лише у квітні діагноз підтверджено у трьох військових.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

"Серед особового складу 2 мотострілецького батальйону (Тельманове) 1 окремої мотострілецької бригади почастішали випадки захворювання на ВІЛ/СНІД, що також впливає на боєздатність. За квітень ц.р. діагноз підтверджено у трьох військовослужбовців. Командуванням 1 окремої мотострілецької бригади прийнято рішення про перевірку 100% особового складу бригади на наявність захворювання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ГУР, незважаючи на зусилля командування 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ, морально-психологічний стан російських військовослужбовців залишається незадовільним.

Через постійне очікування наступальних дій та небажання брати в них участь відзначається відтік військовослужбовців із 2 мотострілецького батальйону (Тельманове) 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське). Як наслідок, укомплектованість особовим складом підрозділів 2 мотострілецького батальйону становить менше 35%, повідомляють у розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-