На Карачун почали завозити конструкції нової телевежі

На Карачун почали завозити конструкції нової телевежі

Укрінформ
На гору Карачун поблизу Слов’янська Донецької області, де на початку липня 2014 року під час бойових дій було знищено телевежу, вже завезли перші конструкції нової 180-метрової телевежі.

Про це повідомив радник міністра інформаційної політики в зоні АТО, народний депутат Олександр Бригинець, інформує прес-служба МІП.

Загалом, за його словами, таких шестиметрових конструкцій - кілька десятків, тому зараз немає потреби звозити усі одночасно. Їх будуть доставляти по мірі встановлення.

"17 травня на Карачун приїжджають експерти, які визначать графік робіт і, сподіваюсь, назвуть попередню дату, коли можна чекати завершення робіт", - додав Бригинець.

На Карачуні побувала моніторингова місія Мінінформу і пересвідчилася, що підготовчі роботи вже завершено, тестується нове обладнання, фрагменти нової вежі збираються на спеціально відведеному майданчику.

У МІП зазначили, що в зоні АТО вже встановлено близько 50 передавачів, але повною мірою вирішити проблему можна лише встановленням нової телевежі.

Відомство ініціювало таке поновлення, але технічні проблеми і тривалість тендерних процедур затягнули цей процес, яким займається Концерн РРТ.

Фото: mip.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-