Куликове поле: поліція розборонила бійку через

Куликове поле: поліція розборонила бійку через "колорадські стрічки"

Фото
Укрінформ
Велика група активістів "Самооборони Одеси", "Правого сектору", Цивільного корпусу "Азов", ВО "Свобода" та "Автомайдану" прибули в район залізничного вокзалу, де  продовжують перебувати прибічники сепаратистів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Помітивши на одній з клумб поряд з Куликовим полем символіку держави-агресора, а також георгіївську стрічку на одягу присутніх, представники "Правого сектору" запропонували "зняти начеплені колорадські стрічки". А коли у відповідь прозвучала відмова, - виникла бійка.

Однак до  протиборчих сторін підбігли правоохоронці і зупинили бійку. Поліції вистачило кількох хвилин, щоб узяти ситуацію під контроль. Правоохоронці затримали кількох прибічників сепаратистів за перебування в  нетверезому стані у громадському місці.

"Я пов'язую виниклу сутичку з тим, що різні політичні сили навмисне чи мимоволі нагнітали ситуацію протягом останніх днів. І якраз сьогодні нервове напруження досягло піку - сталося кілька сутичок. Однак я можу порівнювати нинішнє загострення пристрастей і те, що панувало два роки тому. І скажу, що вони, слава Богу, різні. А ще краще буде, коли кілька сотень одеситів, які дотримуються  полярних політичних поглядів, якомога швидше розійдуться по свої домівках - менше буде роботи силовикам".- прокоментувала події поряд з Куликовим полем активістка Євромайдану Вікторія Сибір.

За її словами, можна констатувати, що "насправді істотно знизився рівень проросійської налаштованості більшості одеситів, які переконалися упродовж двох років, чим загрожують місту і їх родинам сепаратистські сили та їх лозунги. Якщо влада зможе нарешті розпочати реформи в ключових галузях економіки та соціальної сфери, силовикам буде зайво готуватися до непередбачуваних сутичок в Одесі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-