КПП у Станиці відкрили на свята

КПП у Станиці відкрили на свята

Укрінформ
Сьогодні зранку відновив свою роботу контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська", на якому з 8 квітня було призупинено пропуск через загострення обстановки поблизу н.п. Станично-Луганське. Відповідне рішення ухвалене штабом АТО.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Контрольний пункт працюватиме у період Великодніх та травневих свят щодня до 11 травня з 7.00 до 17.30. Відновлення його роботи дозволить громадянам більш комфортно перетинати лінію розмежування під час святкових днів", - йдеться у повідомленні.

Також у період Великодніх та травневих свят, за рішеням штабу АТО,  збільшено час роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду. Так, з 30 квітня до 4 травня та з 7 до 9 травня режим роботи контрольних пунктів встановлено з 6.00 до 19.30.

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, які працюють на лінії розмежування, залишався інтенсивним. Кількість громадян, які перетинали лінію розмежування, залишилася практично на рівні попередньої доби, в той же час кількість автівок дещо збільшилася.

Загалом через КПВВ учора прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів:

"Зайцеве" - 9325 осіб та 1780 транспортних засобів;

"Мар'їнка" - 6355 осіб та 1345 транспортних засобів;

"Гнутове" - 5510 осіб та 1380 транспортних засобів.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ "Зайцеве" прямувало на в'їзд та виїзд по 200 автомобілів. У "Мар'їнці" на в'їзд очікувало 500 автівок та 400 транспортних засобів слідувало на виїзд. У "Гнутовому" на оформлення в напрямку в'їзду з неконтрольованої території знаходилося 10 автомобілів, а в зворотному напрямку 150.

Наразі не працюють КПВВ "Золоте" та "Новотроїцьке", в них пропуск був тимчасово призупинений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-