Бойовики гаубицями

Бойовики гаубицями "накрили" Правдівку - випустили майже 50 снарядів

Карта
Укрінформ
У селищі Правдівка Костянтинівського району Донецької області внаслідок обстрілу бойовиків пошкоджено православну церкву.

Це сталося у неділю вночі, поінформував речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Донецький напрямок: одразу після опівночі окупанти здійснили грубе порушення Мінських домовленостей. Ворог відкрив вогонь із гаубиць "Мста-Б" калібром 152 мм. Було випущено близько 50 артилерійських снарядів", - сказав Лисенко.

За його словами, вогонь вівся з відстані приблизно 20 км. Унаслідок обстрілу у селищі Правдівка пошкоджено православну церкву.

Крім того, як поінформував речник АП з питань АТО, противник здійснив низку міноментних обстрілів під Авдіївкою та Зайцевим, а також застосував БМП поблизу Луганського. Усього за минулу добу на Донецькому напрямку було 9 ворожих обстрілів.

Водночас на Луганському напрямку противник тричі порушив режим тиші у Станиці Луганській. Під вогонь окупантів знову потрапив закритий контрольний пункт в'їзду-виїзду, повідомив Лисенко.

На Маріупольському напрямку протягом доби (переважно ввечері) противник здійснив низку обстрілів українських позицій та населених пунктів по всьому фронту. Найбільше їх відбулося у Мар’їнці та Широкиному, зазначив речник АП з питань АТО.

"Внаслідок злочинних дій окупантів у Мар’їнці та навколишніх селах є проблеми з електропостачанням та призупинено ремонт газопроводу", - додав він.

Загалом учора на Маріупольському напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, наголосив Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-