АТО: бойовики обстрілюють промислову зону Авдіївки

АТО: бойовики обстрілюють промислову зону Авдіївки

Укрінформ
Сьогодні, 23 квітня, бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку сьогоднішньої доби підконтрольні російській владі бандитські формування 27 разів вели вогонь по підрозділах сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, гаряче було на Донецькому та Маріупольському напрямках. Зокрема, вогневі удари з мінометів калібру 120 мм було нанесено в напрямку наших позицій в Опитному, а в районі Авдіївки ворог одночасно застосував і міномети калібру 82 мм. У промисловій зоні Авдіївки підрозділи Збройних Сил України тримали оборону в умовах постійних обстрілів.

В районах Мар’їнки, Березового, Старогнатівки та Зайцевого бойовики теж нехтували дотриманням режиму тиші використовуючи гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. А поблизу Новотроїцького вони стріляли по українських бійцях з озброєння БМП та протитанкових керованих комплексів.

Протягом дня сили АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь, використовуючи гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю в напрямок ворожих позицій поблизу Докучаївська, Ясинуватої та Мінерального, повідомили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-