ПутінТБ посилило зомбування харків'ян

ПутінТБ посилило зомбування харків'ян

Укрінформ
Колегія Держкомтелерадіо рекомендує Харківській ОДА оперативно реагувати на негативні інформаційні впливи з Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-служба комітету.

"Однією із загроз інформаційній безпеці України в Харківській області є те, що на території Російської Федерації розгорнуто потужну мережу аналогового телевізійного та радіомовлення, яка дозволяє приймати теле- та радіопрограми в Харківській області на відстані до 50 км від кордону. В Бєлгородській області РФ розгортається мережа наземного цифрового телерадіомовлення. Потужність передавачів першого мультиплекса, сигнали яких можна приймати в області, досягає 5 кВт", - ідеться у повідомленні. 

Колегія Держкомтелерадіо рекомендувала Харківській ОДА передбачити реалізацію невідкладних заходів щодо забезпечення покриття впевненим телерадіосигналом загальнонаціональних мовників районів, де такий сигнал відсутній, оперативно реагувати на негативні інформаційні впливи з боку РФ.

За рішенням колегії, Держкомтелерадіо мусить підготувати звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо розбудови цифрового телебачення на Харківщині та вживати заходів щодо протидії впливу радіопередавальних центрів РФ, що транслюють програми телебачення і радіо у цифровому та аналоговому форматах, сигнал яких приймається на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-