На пунктах пропуску в зоні АТО зросли черги

На пунктах пропуску в зоні АТО зросли черги

Укрінформ
Минулої доби спостерігався дещо збільшений пасажиро-транспортний потік майже на усіх напрямках. Найбільш активний рух громадян та транспорту фіксувався в контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Зайцеве" і "Мар'їнка".

Про це інформує Держприкордонслужба.

"Загалом через КПВВ учора прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: "Зайцеве" - 7710 осіб та 1480 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 5450 осіб та 1410 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 5370 осіб та 1480 транспортних засобів; "Гнутове" - 2490 осіб та 670 транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ "Зайцеве" на в'їзд та виїзд прямувало 250 та 200 автомобілів відповідно. У "Мар'їнці" на в'їзд очікувало 150 автівок та 100 транспортних засобів слідувало на виїзд. Через контрольний пункт "Новотроїцьке" на в'їзд їхало 50 транспортних засобів та 30 на виїзд. В "Гнутовому" в обох напрямках перебувало загалом 20 автомобілів.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю незаконні збройні формування продовжили порушувати Мінські угоди та обстрілювати позиції військових Збройних сил України, які несуть службу на лінії розмежування у зоні АТО. В результаті обстрілу поранено одного військовослужбовця ЗСУ. Крім того під час обстрілу один із снарядів потрапив у КПВВ "Станично-Луганське" та пошкодив службові модулі прикордонних нарядів, що були нещодавно встановлені для пропуску громадян.

8 квітня пропуск громадян через контрольний пункт "Станично-Луганське" тимчасово призупинено через обстріли з боку терористів. Таке рішення ухвалив штаб АТО.

31 березня на території Луганської області відкрили контрольний пункт в'їзду-виїзду "Золоте". Однак за кілька годин пункт тимчасово закрили з міркувань безпеки.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-