У штабі АТО кажуть, що бойовики трішки притихли

У штабі АТО кажуть, що бойовики трішки притихли

Укрінформ
Сьогодні, 17 квітня, бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні, 17 квітня, обстановка в зоні проведення антитерористичної операції порівняно з попередніми днями дещо стабілізувалась. Виконавці кремлівського плану завоювання Донбасу застосовували зброю проти українських воїнів 21 раз", - йдеься в повідомленні.

Як зазначається, ранок на Луганщині розпочався з вогневого удару по захисниках Кримського з напрямку Фрунзе. Саме тут ворогом було здійснено прицільний вогневий удар з мінометів калібру 82мм. Після відкриття нашими бійцями вогню у відповідь з АГС – обстріли припинилися.

На інших ділянках фронту бойовики використовували для обстрілів протитанкові ракетні комплекси, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю. Зокрема, в Луганському, Авдіївці, Широкіному, Старогнатівці, Ленінському, шахті Бутівці, а також Мар’їнці.

"Цими вихідними групи цивільно-військового співробітництва спільно з департаментом цивільного захисту населення відновили постачання води в районі Зайцевого. А вже завтра роботи з допомоги місцевому населенню з газо та електропостачання плануються на інших напрямках", - повідомили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-