Бойовики продовжують обстрілювати КПВВ у Станиці Луганській

Бойовики продовжують обстрілювати КПВВ у Станиці Луганській

Укрінформ
Бойовики обстріляли з автоматичних гранатометів, протитанкового гранатомета та стрілецької зброї район пішохідного пункту пропуску у Станиці Луганській.

 Про це повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

"15 квітня, бойовики з 21:00 до 24:00 продовжили обстріли з автоматичних гранатометів, протитанкового гранатомету та стрілецької зброї район пішохідного пункту пропуску у смт Станиці Луганській. Постраждалих та руйнувань не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

«Терористи гатять по Станиці не зупиняючись вже котрий день. Наближається Великдень та поминальні дні, і багато людей буде прагнути перетнути лінію зіткнення», – зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Луганська ВЦА нагадує, що в регіоні, із-за постійних обстрілів з боку бойовиків, не працює ні одного пункту пропуску.

«Самовільний обхід переходів по замінованій «зеленці» може спричинити тілесні ушкодження чи загибель. Представники моніторингової місії ОБСЄ долучилися до переговорів з терористами щодо гарантій безпеки під час Великодніх свят задля поновлення роботи КПВВ», - повідомляє голова адміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, через обстріли контрольний пункт в'їзду/виїзду "Станиця Луганська" був закритий 8 квітня, і відновлення його роботи наразі неможливе через прибуття до навколишніх сіл нових угруповань бойовиків. У Золотому українська сторона відкрила пункт пропуску, однак бойовики зі свого боку цього не зробили, тому пункт не пропрацював і дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-