Речник АТО: Із серпня не було стільки обстрілів, як учора

Речник АТО: Із серпня не було стільки обстрілів, як учора

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби бойовики обстріляли позиції українських військових 103 рази.

Про це під час прес-брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вперше з 27 серпня 2015 року майже за 8 останніх місяців кількість ворожих обстрілів перевищила 100 і дорівнює 103. Згідно зі статистикою, найтриваліший обстріл відбувався протягом двох годин», - сказав Лисенко.

За його словами, у районі Станиці Луганської було зафіксовані обстріли з міномета, внаслідок чого була призупинення робота місцевого контрольного пункту в'їзду-виїзду. Обстрілів зазнали позиції ЗСУ у Кримському та Золотому. Всього на Луганському напрямку зафіксовано 6 обстрілів зі сторони незаконних бандформувань.

На Донецькому напрямку половина всіх обстрілів припала на Авдіївку, де російські найманці ведуть вогонь цілодобово. Неспокійною обстановка залишається на Світлодарській дузі, в околицях Горлівки та у Зайцевому, а також на позиції шахта «Путилівська». Всього на Донецькому напрямку зафіксовано 74 обстріли, з яких 17 були здійснені з важкого озброєння, поінформував Лисенко.

На Маріупольському напрямку за добу відбулося 24 ворожі обстріли, у Мар'їнці понад 10 годин тривав снайперський обстріл, додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-