На Херсонщині вибухнули

На Херсонщині вибухнули "Жигулі", є загиблий і п’ятеро поранених

Укрінформ
На Херсонщині у смт Новоолексіївка Генічеського району у четвер внаслідок вибуху о 13.30 легкового автомобіля "Жигулі" постраждали 5 осіб, з яких одна особа загинула.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів перший заступник голови Генічеської райдержадміністрації Олексій Сищенко.

"У смт Новоолексіївка сьогодні вибухнув припаркований неподалік кафе старий автомобіль "Жигулі". В результаті вибуху постраждали 5 осіб, з них одна особа померла. Постраждалих госпіталізовано. Наразі кваліфікація даного випадку на предмет теракт це чи ні відсутня. Що саме спричинило вибух поки що невідомо. На місці події, яке оточено правоохоронцями, працюють експерти. На допомогу районним експертам невдовзі прибудуть експерти з Херсона. Зараз (станом на 16.45) вони на під'їзді до Новоолексіївки", - розповів Сищенко.

Як повідомив кореспонденту агентства один із місцевих жителів, який через 20 хвилин після вибуху побував на місці події, вибух стався біля кафе "Дружба". В результаті вибуху частини легковика розкидало навкруги десь на 50 метрів. Вони були не лише на землі, а й на гілках дерев та дахах будинків. Від вибуху постраждали ще 3 - 4 машини, які знаходились неподалік. На місці події побували районні керівники СБУ, поліції та ДСНС. Загибла особа - велосипедист, який проїздив поряд з автомобілем "Жигулі". Йому відірвало вибухом частини ноги і руки.

За інформацією з інших джерел, вибух стався в автомобілі ВАЗ 2101 з одеськими номерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-