Раду сьогодні «мінували» з Донбасу - поліція

Раду сьогодні «мінували» з Донбасу - поліція

Укрінформ
Правоохоронці проводили комплекс заходів щодо перевірки приміщення Парламенту та навколишньої території у зв'язку з анонімним дзвінком. Наразі вибухівки у будівлі не виявлено.

Про це передає відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

«Телефонуючи на спецлінію «102», чоловік повідомив, що ВРУ замінована, вибух буде о 17:00. Під час ретельної перевірки приміщення Парламенту та прилеглої до нього території, жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено», - зазначили у поліції.

У парламентській будівлі на вулиці Грушевського працювали спеціалісти вибухо-технічної служби, кінологи, слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Інформація відповідним чином зареєстрована. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці прикладають всіх зусиль, аби розшукати особу, яка телефонувала. На цей час встановлено, що дзвінок надійшов із Донецького регіону.

Нагадаємо, що згідно статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) за подібні дії передбачена відповідальність у вигляді штрафу, або арешту, чи обмеження волі на строк до 5 років. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, - карається позбавленням волі на строк від 2 до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-