Росія

Росія "забила" склади у Луганську перев’язочними матеріалами - розвідка

Укрінформ
Російсько-терористичні війська завезли до лікарень Луганська значну кількість медикаментів та перев’язочних матеріалів, а в Алчевську створили склад медичних препаратів.

Також посилено медзабезпечення бойовиків у районі Новоазовська.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в ексклюзивному коментарі в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

“У рамках нарощування можливостей системи медичного забезпечення до лікувальних закладів Луганська завезено значну кількість медикаментів та перев’язочних матеріалів, а в Алчевську створено склад медичних препаратів”, - йдеться у коментарі.

Крім того, в районі Новоазовська на ротних і батальйонних командно-спостережних пунктах обладнано медичні пости, узгоджено систему евакуації поранених з поля бою, особовому складу видано індивідуальні медичні засоби за нормами постачання та проведено заняття з надання первинної медичної допомоги.

Окрім того, окупанти провели  навчання сил цивільної оборони, під час якого відпрацьовувалося питання перевірки системи оповіщення населення “ДНР” та часткової мобілізації окремих його категорій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-