В Антимонопольному комітеті шукали вибухівку

В Антимонопольному комітеті шукали вибухівку

Укрінформ
Анонімний дзвінок про замінування будівлі Антимонопольного комітету по вулиці Урицького надійшов до поліції, проте інформація не підтвердилась і робота держустанови була відновлена.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у місті Києві.

«Сьогодні близько 13.00 до столичної поліції надійшов анонімний дзвінок. Чоловік повідомив: будівля по вулиці Урицького замінована. На місце події прибули співробітники поліції та представники всіх профільних служб. Десять хвилин потому розпочалась евакуація громадян. Загалом було евакуйовано близько 500 осіб», - йдеться у повідомленні.

В поліції зазначають, що спеціалісти-вибухотехніки ретельно оглянули всі десять поверхів споруди.

«Небезпечних предметів та речовин під час огляду не виявили. Робота державної установи та офісів, що розміщені у «замінованому» будинку, наразі відновлена», - наголошують в поліції.

Інформацію про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом'янського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-