Прикордонники зі стріляниною затримали гелікоптер контрабандистів

Прикордонники зі стріляниною затримали гелікоптер контрабандистів

Укрінформ
Українські прикордонники Чопського загону спільно з співробітниками СБУ виявили на українсько-словацькому кордоні спортивний гелікоптер, яким ймовірно переправляли нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

"Канал переміщення незаконних мігрантів та гелікоптер, яким порушники скоріш за все переправляли нелегалів, виявили під час спільної міжнародної операції на українсько-словацькому кордоні. В ході спільних дій з правоохоронними органами Словаччини щодо протидії незаконній міграції з використанням малих літальних апаратів українські прикордонники провели комплекс оперативно-розшукових заходів. У результаті, сьогодні вночі прикордонники Чопського загону у взаємодії з співробітниками СБУ в районі с. Порошкове Перечинського району Закарпатської області виявили спортивний гелікоптер та 3 осіб - двох пілотів та місцевого мешканця. Під час затримання порушників прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли вгору, так як останні чинили опір", - йдеться у повідомленні.

Один з пілотів гелікоптера уже втретє затримується співробітниками Держприкордонслужби: нещодавно він був затриманий як пілот літака, що переміщував велику партію контрабандних сигарет.

Наразі з прикордонниками країн ЄС та взаємодіючими органами на західній ділянці продовжуються спільні заходи з протидії використання малої авіації з протиправною метою.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-