“ЛНР” готує

“ЛНР” готує "стрільби" по місцевих і силовиках - розвідка

Укрінформ
Бойовики “ЛНР” під виглядом навчань із бойовими стрільбами готують наступного тижня провокаційні обстріли сил АТО та місцевих мешканців.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Встановлено, що у період з 4 по 9 квітня ц. р. командування 2 АК ЗС РФ під виглядом проведення навчань з бойовими стрільбами планує здійснити провокаційні обстріли передових позицій сил АТО та поселень мирних жителів, що розташовані поблизу зони розмежування”, - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними ГУР, задум операції передбачає здійснення збройних провокацій проти Збройних сил України з метою звинувачення української сторони у порушенні Мінських домовленостей та норм міжнародного гуманітарного права.

“Керівництво провокаційними заходами буде здійснювати безпосередньо командувач 2 АК генерал-майор ЗС РФ Є. Нікіфоров. Для того, щоб відволікти увагу спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, передбачається провести імітацію навчання 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) за участю самого командувача та посередників із числа командирів частин та з’єднань цього корпусу у районах н.п. Шимшинівка та Успенка”, - повідомили у військовій розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-