Диверсанти на Чернігівщині виявилися

Диверсанти на Чернігівщині виявилися "умовними"

Укрінформ
Спроба проникнення диверсантів на територію однієї з військових частин, яка дислокується в Чернігівській області, була надсекретним навчанням "Весняний грім-2016".

Відповідне роз'яснення на сайті Міноборони розмістив прес-центр Повітряних сил ЗСУ. 

"У рамках проведення стратегічних командно-штабних навчань "Весняний грім - 2016", з метою перевірки системи охорони та оборони військових об’єктів Повітряних сил Збройних сил України, на території однієї з військових частин Чернігівської області була виявлена умовна диверсійна група, завданням якої було проникнути на військовий об’єкт. Даний захід проводився в умовах максимально наближених до реальних, без повідомлення керівництва військової частини та особового складу", - йдеться у повідомленні.

У ході секретних навчань порушники були вчасно виявлені, затримані й умовно передані правоохоронним органам.

Як повідомлялося раніше, на території військової частини в Чернігівській області було затримано 4-х невідомих у військовій формі. Під час обшуку у них знайшли засоби військового зв’язку, польовий оптичний прилад і карту  місцевості.

За інформацією регіонального медіа-центру Міноборони в м. Чернігові, навчання проводились на аеродромі "Півці" під Черніговом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-