В Харкові на пікеті за відставку Шокіна побили активіста

В Харкові на пікеті за відставку Шокіна побили активіста

Фото
Укрінформ
Активісти побилися біля прокуратури Харківської області, де проходить пікет за відставку генпрокурора Віктора Шокіна.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Акція, заявлена як мирна, зібрала півсотні активістів ряду організацій: "Громадська варта", "Автомайдан, Євромайдан, "Вільні люди", причому більшість - жінки, в тому числі, з дітьми. Вони тримали плакати з гаслами проти Віктора Шокіна, який, за їх словами, блокує проведення реформ в Україні.

До учасників пікету підійшли невідомі в чорному і повалили активіста організації "Громадська варта" Дмитра Олійника на землю і побили ногами.

Як розповіла активістка організації "Громадська варта" на ім'я Тетяна, потерпілий госпіталізований: "Ми будемо подавати позов в суд, так як це зрив мирної акції, причому учасник сильно побитий".

За словами активістки, невідомі представились учасниками організації "Сотня Лева".

"Вони розірвали всі плакати, сильно штовхнули семирічну дитину, вели себе грубо. Ми викликали міліцію, але правоохоронці не втручалися в те, що відбувається, якщо не вважати, що вони розвели учасників бійки", - додала Тетяна.

За словами заступника начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області Оксани Калмикової, про бійку відомо: "Розпочата перевірка".

За повідомленнями в мережі, сам потерпілий стверджує, що його побили "проплачені тітушки".

Фото: Facebook/Автомайдан

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-