Вибори у Кривому Розі: на дільницю привезли бюлетенів

Вибори у Кривому Розі: на дільницю привезли бюлетенів "із запасом"

Укрінформ
У Кривому Розі дільничним виборчим комісіям передані бюлетені для позачергових виборів мера, і на одній дільниці виявлено невідповідність у їх кількості.

Про це повідомляє Громадська мережа ОПОРА.

За даними спостерігачів, на виборчій дільниці №121765 Центрально-Міського району члени комісії нарахували на 20 виборчих бюлетенів більше, про що було складено акт та повідомлено голову РВК.

Спостерігачами ОПОРИ також було зафіксовано кілька випадків, коли до Тернівської та Саксаганської районних у місті виборчих комісії приїздили представники ДВК без відповідних документів. Втім, вони отримали бюлетені лише під час повторного візиту, коли представили членам РВК повний пакет документів: постанову ДВК про делегування, посвідчення, паспорт.

Загалом у всіх семи районних у місті виборчих комісіях, а саме Центрально-Міській, Саксаганській, Дзержинській, Довгинцівській, Тернівській, Жовтневій та Інгулецькій виборчі бюлетені видавалися протягом дня, у визначений для кожної дільничної виборчої комісії час. РВК зберігали бюлетені, згідно з вимогами ч. 5 ст. 75 Закону України «Про місцеві вибори», в опломбованих приміщеннях, в упаковці підприємства-виготовлювача.

Отримати виборчі бюлетені від імені відповідної дільничної виборчої комісії приїжджали уповноважені на це її рішенням члени комісії. Загалом процес передачі відбувався відповідно до норм Закону України «Про місцеві вибори».

Нагадаємо, в неділю, 27 березня, в Кривому Розі відбудуться позачергові вибори міського голови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-