На Волині черговий скандал через бурштин

На Волині черговий скандал через бурштин

Укрінформ
Двох заступників начальника Волинської митниці Державної фіскальної служби Юрія Мацібору та Юрія Терещука відсторонили від виконання обов'язків через скандал навколо контрабанди бурштину.

Про це у четвер повідомив заступник начальника Волинської митниці ДФС Михайло Багатирчук, відповідаючи на запитання членів Громадської Ради при відомстві, йдеться на сайті Волинського Агентства Розслідувань.

«Не буду заперечувати, їх відсторонили від виконання обов'язків через службове розслідування», - прокоментував Багатирчук.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня у пункті пропуску «Дорогуськ», що сполучається з українським «Ягодином», польські митники затримали зловмисників, які намагалися перевезти через кордон 1,5 тонни бурштину вартістю майже 24 мільйони злотих (6,2 мільйона доларів США). Велику партію нелегального товару «не помітили» на «Ягодині».

Водночас, речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила, що спецслужба викрила банду, яка організувала переправлення бурштину до Польщі. На думку спецслужб, до злочинної групи входили волинські митники та прикордонники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-