Одеського

Одеського "мінера" затримали по гарячих слідах

Укрінформ
Співробітники поліції затримали по "гарячих слідах" телефонного хулігана, який "замінував" 22 березня будівлю Малиновської райадміністрації Одеси.

Про це повідомили у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Після надходження інформації про бомбу, на місце події прибула слідчо-оперативна група і фахівці-вибухотехніки. У результаті слідчих дій  було встановлено особу телефонного хулігана, яким виявився 39-річний непрацюючий одесит. Він зателефонував у поліцію і надав неправдиве повідомлення про замінування адмінбудівлі зі свого мобільного телефону, перебуваючи в особистих справах у приміщенні адміністрації", - зазначили в поліції.

Також встановлено, що це не перший випадок хуліганських дій з боку затриманого. У лютому він уже притягувався до адмінвідповідальності за неправдиве повідомлення в поліцію про викрадення у нього двох кілограмів золота.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

У відділ комунікацій поліції додали, що хибним виявилося також повідомлення про "замінування" увечері 22 березня  торгового центру на проспекті Маршала Жукова в Одесі. Однак для перевірки інформації про закладену бомбу з будівлі довелося евакуювати близько двох з половиною тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-