АТО: бойовики засилають диверсантів під прикриттям мінометів

АТО: бойовики засилають диверсантів під прикриттям мінометів

Укрінформ
З настанням сутінок і до опівночі бойовики активізували обстріли позицій сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Після відносного затишшя та зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінок і до опівночі активізувались обстріли позицій сил АТО.

Новотроїцьке, Зайцеве та Троїцьке саме ці населені пункти, вірніше позиції поблизу них були в епіцентрі подій минулої доби", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, порушуючи Мінські угоди, російські найманці обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 і 82 мм та випустили при цьому близько 100 мін.

По позиціях українських бійців поблизу Авдіївки, бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї, а опорні пункти поруч з Новгородським та Луганським крім того обстрілювалися ще і з БМП.

На Маріупольському напрямку під вогнем ворога опинились опорні пункти поблизу Широкіного. 

За інформацією прес-центру, о 10.00 та близько 17.00 після мінометних обстрілів російські терористи у складі ДРГ намагались проникнути між опорними пунктами поблизу Новотроїцького на підконтрольну силам АТО територію.

Неприцільним вогнем з мінометів калібру 82 мм, зеніток, гранатометів, великокаліберних кулеметів по укріпленнях поблизу Авдіївки, Новгородського, Невельського та Опитного російські терористи намагались спровокувати вогонь у відповідь.

Опівночі обстріли позицій ЗСУ припинились.

 Фото: http://mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-