Депутат Львівської облради став учасником ДТП

Депутат Львівської облради став учасником ДТП

Укрінформ
Депутат Львівської облради від Народного руху України Олег Андрусишин став учасником ДТП у Сколе. За свідченнями очевидців, він перебував у нетверезому стані, однак правоохоронці ще з'ясовують, чи за кермом авто був сам депутат, чи його син. 

Як повідомляє ZAXID.NET, речниця головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила, що ця ДТП дійсно відбулася 11 березня у Сколе.

«До Сколівського відділу поліції 11 березня о 18:25 надійшло повідомлення про те, що сталася ДТП. Повідомили також, що один із водіїв був у стані алкогольного сп'яніння. Працівники поліції, які виїхали на місце події, з'ясували, що сталося зіткнення автомобілів ВАЗ-2106 та Chevrolet Aveo», – зазначила вона.

За словами Добровольської, інформація від очевидців дуже різниться. Одні стверджують, що за кермом ВАЗ-2106 перебував 55-річний мешканець Сколе, інші кажуть, що автомобілем керував його 22-річний син. Водій Chevrolet також не може сказати, хто саме був за кермом авто, яке скоїло ДТП.

«Правоохоронці зафіксували цю ДТП, зараз ще опитують очевидців, встановлюють всі обставини. За попередніми даними, автомобілем ВАЗ-2106 керував-таки син», – додала вона.

Речниця уточнила, що поки на місце ДТП не приїхала поліція, то між учасниками і свідками почалася сутичка, яка переросла у бійку. Відтак один із пасажирів ВАЗ-2106 звернувся до правоохоронців із заявою про отримання тілесних ушкоджень.

Зазначимо, що Андрусишин є також завідувачем відділення Сколівської центральної районної лікарні. У листопаді став депутатом Львівської облради від НРУ (отримав 15,5% голосів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-