У Києві жорстоко вбили жінку-підприємця

У Києві жорстоко вбили жінку-підприємця

Укрінформ
У четвер вранці в одній із квартир у Дарниці невідомі жорстоко вбили жінку-підприємця на очах у її 15-річної доньки.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Києві.

"О 6:28 до чергової частини надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що у сусідній квартирі кличуть на допомогу. За кілька хвилин на місці події були правоохоронці. У квартирі виявили побиту мертву жінку та її трьох неповнолітніх дітей. Молодші (чотирьох та шести років) спали, а 15-річна дівчинка стала свідком страшних подій", - йдеться у повідомленні.

У поліції попередньо встановили, що 46-річна жінка-підприємець розпочинала робочий день вдосвіта. Тож на неї напали у під’їзді і заштовхнули у квартиру.

"Зловмисників було двоє, на обличчях - балаклави. За попередньою інформацією, чоловіки били потерпілу по голові й вимагали назвати код від сейфу. Коли старша дівчинка прокинулася, її зв’язали, зачинили у кімнаті та, погрожуючи, запитували потрібну їм інформацію. Згодом забрали сейф і поспіхом залишили приміщення", - зазначили у поліції.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Нацполіції. Правоохоронці досліджують місце злочину, опитують сусідів, розшукують можливих свідків.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання зловмисників. Їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-