На Харківщині вибухнув гараж. Поліція каже, що доклали рук люди

На Харківщині вибухнув гараж. Поліція каже, що доклали рук люди

Укрінформ
Кримінальне провадження відкрите за фактом нічного вибуху в гаражному кооперативі у селищі Куп’янськ-Вузловий Харківської області: слідство розглядає подію як умисне знищення майна.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Подія сталася близько 2-ої години ночі в Куп’янському районі. За попередніми даними, в гаражі вибухнуло газове обладнання, встановлене в іномарці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевої поліції, експерти, вибухотехніки, рятувальники. Встановлено, що гараж зруйнований, також пошкоджено ще два гаражі, розташовані в епіцентрі вибуху. Потерпілих немає", - зазначила Калмикова.

За її словами, сума збитків встановлюється.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне знищення або пошкодження майна" з санкцією до 3 років позбавлення волі", - додала вона.

Як говорить помічник начальника Головного управління держслужби з НС у Харківській області полковник Ігор Лупандін, на місце події виїжджали два відділення рятувальників.

"Пожежі не було. Повністю зруйновано гараж, де знаходився автомобіль Suzuki Grand Vitara, перегородки та дах суміжних гаражних боксів, дах ще одного гаража, в якому знаходився автомобіль ВАЗ-2111", - зазначив Лупандін.

За його словами, також пошкоджено п'ять вікон двоповерхового житлового будинку навпроти.

Фото: прес-служба ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-