У Чернігові горів автопарк, є постраждалий

У Чернігові горів автопарк, є постраждалий

Відео
Укрінформ
У суботу ввечері у Чернігові сталася масштабна пожежа, горіла будівля, яка належить ПрАТ «Таксосервіс», що по вул. Громадській. Постраждав 30-річний чоловік.

Про це сьогодні повідомило Управління ДСНС України у Чернігівській області. 

"Оперативними діями пожежу о 19:44 було локалізовано, а о 21:05 остаточно ліквідовано. Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на 8 автомобілів... Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття, покрівлю будівлі на площі 640 кв. м, обладнання для ремонту та 5 автомобілів, ще 2 автомобілі пошкоджено", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, ймовірно, причиною пожежі стало порушення технологічного регламенту під час проведення ремонтних робіт, в результаті чого 30-річний чоловік отримав 40% термічних опіків тіла - верхніх і нижніх кінцівок, обличчя та доправлений до відділення інтенсивної терапії Чернігівської обласної лікарні. Його стан медики оцінюють як стабільний.

Рятувальники повідомляють, що до ліквідації пожежі залучались понад 45 чоловік особового складу та 10 пожежно-рятувальних автомобілів. На місці працювали 3 ланки газодимозахисної служби.

Тим часом ЗМІ повідомляють про потужний вибух у таксопарку та поширюють відео з місця події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-