Волонтери привезли гуманітарку в Попасну й Щастя

Волонтери привезли гуманітарку в Попасну й Щастя

Фото
Укрінформ
Українські військовослужбовці, що виконують завдання в районі проведення антитерористичній операції, допомогли представникам рівненської волонтерської організації «Справа миру» безпечно доставити гуманітарну допомогу в населені пункти Луганської області.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Завдяки наданому військовими паливу та супроводу небезпечними прифронтовими дорогами до населених пунктів Станиця Луганська, Попасна, Тошківка, Гірське, Щастя та інших, доставлені харчові та гігієнічні набори, що стануть у пригоді мирним мешканцям, які уже довгий час потерпають через пошкоджену соціальну інфраструктуру", - зазначив офіцер групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" капітан Олександр Пєснін.

Він уточнив, що волонтерський гуманітарний вантаж  - це майже 15 тонн продуктів харчування, одягу та засобів гігієни, які зібрали небайдужі громадяни з Рівного, Дубно, а також родини військовослужбовців оперативного командування "Захід".

Крім того, за словами офіцера, у дитячі будинки і навчальні заклади Луганщини доставлені зібрані благодійниками продукти харчування, дитячий одяг та іграшки.

Фото: прес-центр АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-