Кримчанин отримав штраф за фото з українським прапором

Кримчанин отримав штраф за фото з українським прапором

Укрінформ
«Суд» окупантів у Криму призначив кримському татаринові штраф у розмірі 10 тисяч рублів за фотографію з українським прапором у центрі Сімферополя. Активістові висувають обвинувачення у порушенні правил під час проведення громадських заходів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам оштрафований Вельдар Шукурджиєв.

«Рішенням сімферопольського «суду» Центрального району по справі 11 серпня 2015 року винесено штраф у розмірі 10 тисяч. Буде апеляція, але, незважаючи на її результат, штраф платити не маю наміру», - написав Шукурджиєв.

Своє небажання платити штраф він пояснив тим, що не вважає себе винним, оскільки «має право на фотографію з українським прапором біля Леніна».

«Рішення суду не визнаю», - заявив Шукурджиєв.

Раніше Укрінформ повідомляв, що сімферопольський «суд» визначив Шукурджиєву покарання понад 40 годин громадських робіт за використання української символіки під час мітингу на честь дня народження Шевченка в сімферопольському парку ім. Гагаріна. Крім того, активіста Українського культурного центру в листопаді 2015 року було затримано російськими прикордонниками на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

Фото: Фейсбук/Вельдар Шукурджиєв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-