Під Зайцевим сили АТО відбили атаку. Бій тривав майже добу

Під Зайцевим сили АТО відбили атаку. Бій тривав майже добу

Укрінформ
Сили АТО поблизу Зайцевого захопили озброєння бойовиків "ДНР".

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Сили АТО поблизу Зайцевого захопили та вилучили велику кількість озброєння терористів. Майже добу тривав бій поблизу с. Зайцеве що на Донеччині. Вже місяць ця гаряча «нульова» ділянка фронту, яку боронить окрема мотопіхотна бригада, щоденно попадає у зведення штабу АТО», - йдеться в повідомленні. 

Як зазначаэться, один з підпорядкованих бригаді батальйон прийняв штурмове зіткнення яке розпочалося у вечері і тривало практично до самого ранку. Під прикриттям кулеметів, гранатометів ворожа піхота пішла у наступ.

Українським військовослужбовцям вдалося посунути далі сепаратистів з висоти з якої вони наступали. На місці, кинутих позицій російських найманців звідки вони починали атакувати українські позиції, було захоплено ворожу зброю: це протитанкові керовані ракети призначені для ураження танків та броньованою техніки їх менший аналог «Шмелі», вогнемети виробництва 2000 року.

 Є докази того, що все це виготовлено у Росії, оскільки мають відповідне маркування й перебувають на озброєнні армії РФ. Ситуація в черговий раз доводить що збройна агресія Росії на Донбасі продовжується.

Командир батальйону висловив сподівання, що бійці, які захопили російські трофеї будуть представленні до нагород.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-