Доба в АТО: бойовики 56 разів відкривали вогонь

Доба в АТО: бойовики 56 разів відкривали вогонь

Укрінформ
За минулу добу бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою. За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів позицій українських військ. З них 35 на Донецькому напрямку та 21 на Маріупольському. Після опівночі активність ворога значно зменшилась", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, російські найманці продовжують нехтувати Мінськими угодами та вести вогонь з мінометів. 20 мін терористи випустили по наших опорних пунктах в Первомайському та таку ж кількість мін близько 18 години по позиціях поблизу Зайцевого. Під неприцільним мінометним вогнем ворога опинились укріплення в районі Невельського.

На Маріупольському напрямку під мінометний обстріл російських найманців потрапили опорні пункти військових поблизу Мар’їнки, Гнутового та Чермалика. 

Позиціях ЗСУ поблизу Мар’їнки, Зайцевого, Майорська, Новоселівки, Авдіївки, Опитного, Пісків, Новгородського російські терористи обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а з зенітної установки вівся вогонь поблизу Красногорівки.

Найманці вели снайперський вогонь по українських підрозділах в районі Мар’їнки, Опитного та по шахті Бутівка. 

У деяких випадках наші бійці відкривали вогонь у відповідь з гранатометів та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-