Не гуркіт космодрому: в черкаському планетарії влаштували наркопритон

Не гуркіт космодрому: в черкаському планетарії влаштували наркопритон

Фото, відео
Укрінформ
Черкаські наркомани влаштували притон в орендованих приміщеннях міського планетарію.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Черкаській області.

«Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні планетарію правоохоронці виявили групу молодих людей у кількості восьми осіб віком від 22 до 28 років, які, за їхніми свідченнями, орендують частину приміщень планетарію та збираються там у нічний час для вживання наркотичних засобів. Вдень заклад працює у штатному режимі та приймає учнівську аудиторію», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в прес-службі, у затриманих було вилучено поліетиленові пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на  амфетамін, та паперові згортки з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, а також пристрій для вживання наркотиків.

Вилучене направлено на експертизу, а за фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наркозалежним «любителям астрономії» загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-