Суд над Кернесом: адвокати не змогли відвести прокурора

Суд над Кернесом: адвокати не змогли відвести прокурора

Фото
Укрінформ
Чергове засідання по суті справи проти Харківського міського голови Геннадія Кернеса і двох його охоронців, підозрюваних у викраденні, тортурах і загрозі вбивством двох учасників харківського євромайдану, відбувається у Київському райсуді Полтави.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це десяте засідання по суті справи проти обвинувачених. Кернес і його охоронці з‘явилися на суд, але не з‘явився потерпілий Олександр Кутянін. Адвокати Кернеса подали два письмові клопотання: про залучення до справи матеріалів досудового слідства і про відведення старшого прокурора Олександра Ганілова, який нібито здійснював тиск на свідків", - зазначили в суді.

Фото: Сергій Пустовіт/Укрінформ

Суддя відмовив у відведенні Ганілова і нагадав сторонам про те, що розгляд матеріалів розпочнеться після допитів усіх свідків у справі.

"Оточення правоохоронців навколо будівлі суду немає. З'явилася група місцевих активістів Конгресу українських націоналістів - з гаслами проти Кернеса", - додали в суді.

Нагадаємо, Кернесу і двом його охоронцям загрожує до 15 років позбавлення волі. Всі троє не визнають провину і заявляють про фальсифікацію справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-