Сбєрбанк Росії вщент вигорів у Львові

Сбєрбанк Росії вщент вигорів у Львові

Фото
Укрінформ
Відділення "Сбєрбанка Росії", розташоване в центральній частині Львова на вулиці Франка вигорів вщент. Фінустанова розташована на першому поверсі житлового будинку, тож залишити свої домівки серед ночі довелось дванадцятьом жителям.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ДСНС.

"Минулої ночі сталися підпали трьох філій російських банків у Львові. Найбільше постраждав "Сбєрбанк Росії",  розташований на центральній вулиці імені Івана Франка. Там вогонь знищив меблі, оргтехніку та документацію на площі 25 квадратних метрів. Боротися із вогнем пожежним допомагали перехожі і мешканці будинку. Адже філія розташована на першому поверсі будівлі, в якій на верхніх поверхах квартири. Вогонь загрожував поширитись і на них. Рятувальникам довелось евакуювати 12 осіб",- зазначив речник Віталій Туровцев.

Фото: Роман Балук/Укрінформ

За його словами, підпал стався також у "ВТБ Банку", пляшку з "коктейлем Молотова" закинули і до філії "Сбєрбанка Росії" на вулиці Чорновола, проте тут рідина не загорілась.

Як повідомляв Укрінформ, минулої ночі невідомі підпалили відразу три філії російських банків у Львові. А 20 лютого близько 100 осіб закидали бруківкою офіс "Сбєрбанка Росії" біля станції метро "Арсенальна" в центрі Києва. Пошкоджені вікна фінустанови. Нападники називали себе представниками ОУН, але офіційні представники організації запевнили, що не мають відношення до них. Порушено кримінальну справу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-