Поліція розслідує пожежі в трьох банках Львова

Поліція розслідує пожежі в трьох банках Львова

Укрінформ
Правоохоронці розслідують обставини займання трьох банківських установ у Львові. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

22 лютого вночі невідомі спалили одне відділення банку, ще два пошкодили, повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області.

"У центрі міста, на вулиці І.Франка, невідомі о 01.10 кинули пляшку із запальною сумішшю у банківське відділення розташоване на першому поверсі будівлі. Внаслідок цього повністю вигоріло приміщення установи. Рятувальникам вдалося попередити займання приміщень розміщених поверхами вище", - йдеться у повідомленні.

Цієї ж ночі, 01.40, невідомі кинули "коктейль Молотова" у вікно будівлі відділення іншого банку на проспекті Чорновола. Пошкоджено вікно та пошкоджено кіптявою приміщення куди потрапила суміш, яка не розгорілася.

Близько 02.00, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у приміщення відділення на вулиці Стрийській, Вигоріла повністю одна кімната відділення банку.

"Постраждалих немає. На місці працювали правоохоронці, усі обставини подій встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - зазначили у прес-службі.

Як уточнила речниця місцевої поліції Світлана Добровольська, невідомі, окрім приміщення відділення "Сбербанку Росії" у центрі Львова, також пошкодили дві будівлі, де розташований "ВТБ Банк".

Фото: hromadske.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-