АТО: Під Донецьком та Горлівкою точаться бої

АТО: Під Донецьком та Горлівкою точаться бої

Карта
Укрінформ
Впродовж останньої доби в зоні проведення АТО було зафіксовано 47 обстрілів позицій ЗСУ, біля Горлівки та на західних околицях Донецька тривають бойові дії.

Про це в четвер на брифінгу заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За добу, що минула, 47 випадків порушення режиму припинення вогню зафіксовано з боку незаконних збройних формувань ", - сказав Мотузяник.

За його словами, чверть із цих обстрілів велася із застосуванням важкого озброєння.

На Луганському напрямку біля Трьохізбенки впродовж години по позиціях українських військових бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Мотузяник також повідомив, що на Донецькому напрямку, на північ від Горлівки та на західних околицях Донецька, тривають бойові дії: "Ворог епізодично застосовує важке озброєння, а саме міномети та 122-міліметрову артилерію. По всьому фронту на цьому напрямку знову активізувалися ворожі снайпери".

Потужні мінометні обстріли зафіксовано на Маріупольському напрямку під Красногорівкою та Мар'їнкою. Один мінометний обстріл зафіксовано біля селища Чамарлик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-