Тука прибічникам блокади Донбасу: Ви готові сидіти без тепла, їжі і світла?

Тука прибічникам блокади Донбасу: Ви готові сидіти без тепла, їжі і світла?

Укрінформ
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації відповів тим, хто виступає за повне припинення залізничного сполучення з окупованими районами Донбасу.

Свою відповідь він розмістив на сторінці у Фейсбук.

"Запитання до всіх "рішучих" та "безкомпромісних" щодо спроби підірвати залізничну колію: от ви кажете "нехай не везуть вугілля від терористів". Добре. В мене до вас, таких "рішучих", кілька запитань: ви самі особисто готові сидіти без опалення, без електроенергії, без освітлення (без того, що виробляється в Україні з того самого вугілля)? Ви готові пояснити десяткам тисяч (а, може і сотням тисяч) наших громадян, які працюють на меткомбінатах, електростанціях, теплостанціях, що вони і їхні сім’ї завтра залишаться без засобів до існування тому, що не варто купувати вугілля у терористів? Ви, взагалі, маєте хоч якісь економічні розрахунки того, до яких втрат та збитків може привести ваша "рішучість" і агітація за підрив залізниці?" - написав  Тука.

Нагадаємо, у середу Тука повідомив про запобігання військовими диверсії на залізничній колії поблизу крупного залізничного вузла Попасної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-