Російська артилерія обстріляла житлові квартали Луганська - розвідка

Російська артилерія обстріляла житлові квартали Луганська - розвідка

Укрінформ
Минулої доби вперше за кілька місяців противник застосував у зоні АТО реактивну артилерію, а саме установки залпового вогню "Град".

Про це заявив на брифінгу у середу у Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Обстановка на сході України продовжує загострюватися. Противник не припиняє вести прицільний вогонь по позиціях сил антитерористичної операції, в тому числі з важкого озброєння. Вперше за кілька місяців минулої доби противник застосував реактивну артилерію, а саме установки залпового вогню "Град", - сказав речник.

Так, за словами Лисенка, на Луганському напрямку противник двічі порушив режим тиші поблизу с. Кримське, що на північ від Бахмутської траси. При цьому, незаконні збройні формування застосували міномет та гранатомет. Також мінометний обстріл противника відбувся у районі окупованого Первомайська.

"Водночас українська розвідка встановила, що вчора військовослужбовці Збройних сил Російської Федерації провели артобстріл житлових кварталів Луганська. Вогонь вівся з боку сусіднього міста Олександрівськ, яке також контролюється ворогом", - наголосив речник АПУ з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-