Фури з номерами РФ намагалися прорватися вглиб Закарпаття

Фури з номерами РФ намагалися прорватися вглиб Закарпаття

Укрінформ
За ніч через Нижні Ворота вглиб Закарпаття намагалися проїхати кілька фур із російськими номерами.

Про це повідомляється на офіційному сайті глави ОДА Закарпатської області.

"Протягом ночі були спроби кількох фур із російськими номерами проїхати вглиб області до кордону з країнами Євросоюзу, однак автомобілі були розвернуті учасниками акції й поїхали в зворотному напрямку (йдеться про зупинені напередодні вантажівки, які на межі Львівської та Закарпатської областей очікували сприятливої можливості проїхати через Нижні Ворота до кордону з ЄС).

На місці перебувають представники правоохоронних структур та громадські активісти.

Станом на ранок суботи (13.02) обстановка на в'їзді в Закарпаття через пункт пропуску Нижні Ворота (траса «Київ - Чоп» на Верецькому перевалі) залишається спокійною, пункт пропуску працює у звичайному режимі, проїзд легкових і вантажних автомобілів вільний, жодної фури з російськими номерами немає.

Нагадаємо, активісти облаштували блокпости на Закарпатті з метою не допустити в’їзд в Україну торговельного транспорту країни-окупанта, планується встановити блокпости й на інших дорогах регіону.

Днями Польща заявила про заборону в’їзду в свою державу російським фурам, відтак вони рушили через Словаччину та Угорщину і намагалися перетнути кордон на Закарпатті.

Туреччина також заборонила російським вантажоперевізникам в’їзд на свою територію, відмовившись схвалити дозволи на 2016 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-